Aankomende toernooien

In November en December zijn er weer enkele leuke toernooien waar je, je voor kunt opgeven.

BeuningseOp 23 November vind in Beuningen de 35ste open Beuningse Kampioenschappen plaats.
De jeugd en Senioren spelen op de zondag.

Voor alle informatie omtrend het toernooi, kijk op tcb-beuningen.nl
Inschrijven kan via de website van TCB of via Ans Megens.

logo3Op 13 en 14 december worden weer de Open Herpse kampioenschappen gehouden.
Zoals reeds vele jaren gebruikelijk, worden voor de middag de voorrondes gespeeld.
Indien mogelijk worden na de middag de spelers gesplitst in een winnaars- en verliezerspoule.
Daarna volgen de finalerondes. Hierdoor kan door iedereen zoveel mogelijk worden gespeeld.
Vanwege dit feit zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf snel in.
Er wordt (naar sterkte) gespeeld in enkele klassen. Zowel bij de jeugd als de senioren.
* Jeugdspelers zijn spelers tot en met 17 jaar (zij die landelijk spelen, dienen zich aan te melden voor de zondag)
* Senioren zijn spelers vanaf 17 jaar.
Zaterdag 13 december voor de jeugd.
AANWEZIG 8.30 uur, start wedstrijden 09.00 uur.
Zondag 14 december voor de senioren.
AANWEZIG 08.30 uur, start wedstrijden 09.00 uur.
KOSTEN: jeugd: € 7.00 p.p.; Senioren: € 8.00 p.p.
Betaling voor aanvang toernooi. Aangemelde personen die niet komen opdagen dienen deze kosten ook te voldoen.
Speelzaal: 'T Slotje', Schoolstraat 2, Herpen. Tel. 0486-412784 b.g.g 06=23532826
Opgave: Schriftelijk of per mail , middels bijgaand opgaveformulier :

Ans Megens

Dr. Ruysstraat 2-A

5371 PT Overlangel

Tel.: 0486-411736 of 06-23532826

Sluitingsdatum inschrijving: 5 december 2014.

Graag zien wij jullie op 13 of 14 december op dit altijd spannende en gezellig toernooi.

T.T.V. Herpen

LET OP !!!!!!!!!!SENIOREN BEGINNEN NET ALS DE JEUGD OM 9 UUR !!!!!!!!!!!!!