Goed herstel Herpen 1

Na de flinke dreun die Herpen 1 te verwerken kreeg tegen Cevelum,
hebben de mannen van Herpen 1 revanche genomen tegen Oni uit Wijchen.

Korte samenvatting Cevelum - Herpen

Johan, Roy en Theo mochten het opnemen tegen Erik, Hans en Veljo.
Daan ging mee om te dubbelen en om de jongens aan te moedigen.

Herpen kwam goed uit de startblokken. Nam een 0-2 en later 1-3 voorsprong.
Alleen Johan verloor kansloos van Veljo. Roy en Theo wonnen vrij eenvoudig.
Het daarop volgende dubbel werd ook een prooi voor de Herpenaren.

Daarna ging echter veel fout. Veljo bleek een grote sta in de weg en werd uiteindelijk
ook the man of the match door ongeslagen te blijven. De heren van Herpen speelden te wisselvallig
en konden daardoor niet meer overtuigen.

Een verdiende overwinning voor Cevelum uit Cuijk.

Kort verslag Herpen - Oni

Afgelopen vrijdag nam Herpen 1 het op tegen Oni 3 uit Wijchen.
Dit keer werd er gekozen voor Daan/Roy en Albert. Laatst genoemde kwam voor het eerst dit seizoen in
actie na een welverdiende vakantie.

Roy begon goed tegen John, maar daarna kwam John beter in zijn spel en won verdiend met 1-3 in games.

Daan mocht het opnemen tegen Sanne die er alles aan deed om Daan uit zijn concentratie te halen en dat werkte goed
in het begin. Toen Daan enigszins was bedaard kon hij via een tactische omschakeling de wedstrijd toch nog naar zich toe trekken
met 3-1.

Albert speelde zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen Kevin. Albert speelde goed, kwam 2-0 voor, maar vergat het af te maken.
Kevin kwam steeds beter in zijn spel en knokte zich goed terug. 2-3.

Ook dit keer werd weer voor de vaste opstelling gekozen in het dubbel: Johan en Daan tegen Sanne en John.
Dit werd een gezellig potje maar ook een snel potje. Het dubbel ging met 3-0 naar Herpen.
Daan en Johan hebben nog geen game afgestaan in het dubbel dit seizoen!

Daarna mocht Daan het opnemen tegen John. Het gevecht van beide kopmannen werd echter al heel snel beslist.
Een subliem spelende Daan liet er geen gras over groeien en liet John alle hoeken van de tafel zien.

Herpen kwam hierdoor voor het eerst op een voorsprong en deze kwam ook niet meer in gevaar.
Sterker nog, deze werd uitgebreid naar 6-2, voordat John roet in het eten gooide door Albert in 5 games te verslaan.

In de laatste wedstrijd was er nog ruimte voor genoeg drama waarvan de toeschouwers konden genieten.
De sfeer was niet altijd even prettig, maar toch was er genoeg vermaak voor het publiek.
Zo ging er nog een batje aan flarden, werden er hier en daar mindgames gespeeld die over het randje gingen en was er af
en toe nog leuk spel te zien. Roy kon met zijn campingservice de wedstrijd uitmaken wat resulteerde in gejuich van de vele
toeschouwers. Eindstand 7-3

Volgende week neemt het team van Herpen het thuis op tegen Concurrent TIAN uit Arnhem. Herpen bezit momenteel de 1e plaatst
gevolgd door TIAN en Cevelum.