Wederom nipte nederlaag Herpen

Herpen kwam slecht uit de startblokken en keek al snel tegen een achterstand aan. Daan kon nog met bloed, zweet en tranen het eerste punt pakken tegen Karel Govers, maar daarna liep GTTC uit naar een 1-4 voorsprong.

Gelukkig ging het in de 2de helft van de wedstrijd beter en kregen de heren weer wat hoop. Albert rekende af met Karel in 4 games. Daan won met dezelfde cijfers van Bas Cillesen. Johan kon daarna de score terug brengen naar 4-4, door met veel moeite Karel te verslaan.

Herpen probeerde daarna door te drukken en Daan kwam heel dicht in de buurt van een klein stuntje tegen Bart Klabbers. Hij kwam 2x voor in games (1-0 en 2-1), maar kon daarna niet doorzetten. Het was Bart die GTTC weer op voorsprong zette, na de beslissende game met 9-11 gewonnen te hebben.

Albert ging vol goede moed de laatste wedstrijd in, om te proberen een gelijkspel uit het vuur te slepen. Helaas was Bas te sterk voor Albert.

Een zure nederlaag dus. Herpen verliest de wedstrijd uiteindelijk in de eerste helft van de wedstrijd door met 1-4 achter te komen.

27 Februari wordt er gespeeld tegen en in Nijmegen, wat een cruciale wedstrijd gaat worden met het oog op lijfsbehoud.